Tartásjavító falmászás

A tartásjavító falmászás során úgy érjük el a gerincgörbületek harmonizálását, hogy a gyógytorna elemeit ötvözzük a mászófal adta lehetőségekkel és egy stabil mégis instabil helyzetben törekszünk az izomegyensúlyt helyreállítani.

A falon végzett gyakorlatokat nyújtásokkal, fascia technikákkal és dinamikus stabilizáló feladatokkal egészítjük ki, valamint nagy hangsúlyt fektetünk az aerob mozgásra.

A tartásjavító falmászás biztonságos és megfelelő kiegészítő mozgásformája a Schroth terápiának, a gyerekek korzettben, a saját korrekciós helyzetüket tartva erősítik a gerinc stabilizáló izmaikat, a felületes hátizmaikat, hasizmaikat, far és lábizmaikat - egyszóval mindent ????

Scheuermann betegség esetén a mászófal páratlan lehetőségeket biztosít a görbület korrekciójára, az izmok nyújtására és erősítésére.

A foglalkozásokon maximum 4 gyermek vehet részt, hatalmas előny, hogy csapatunkban gyógytornász is dolgozik, így, ha kérdés merülne fel edzőinkben azt szakemberrel meg tudják beszélni.

A tartásjavító gyakorlatok egy erre kialakított teremben (elkülönülten) zajlaknak, de lehetőség van a többiekkel együtt mászni a nagyteremben.

Jelentkezés alapján alakítjuk ki a csoportokat.

Tel: 36-1-607-0808

info@mag47.hu