Normál mászás

A SZÉLESKÖRBEN ELTERJEDT HIEDELMEKKEL ELLENTÉTBEN A SPORTMÁSZÁS - STATISZTIKAI ADATOK ALAPJÁN - BIZTONSÁGOSABB, MINT SZÁMOS EGYÉB NÉPSZERŰ SPORTOLÁSI FORMA.

Mi, a mászóterem üzemeltetői a legjobb hazai és külföldi tapasztalatokat felhasználva mindent megteszünk, hogy a MAG47-ben biztonságban érezhesd magad.

Ezeket tesszük mi a te biztonságodért:

- Termünket piacvezető mászófal építővel építtettük, akinek hosszú évek tapasztalata van a falszerkezet és mászófelület tervezésére, gyártására és építésére.

- A mászófalat az ÉMI-TÜV SÜD Kft. minősítette, egy rendkívül részletes és komoly ellenőrzés után.

- Minden beépítésre kerülő elem (kötőelem szintig) EN/EC minősített gyártótól származik.

- A termekben folyamatosan jelen vannak kollégáink, akik figyelik és segítik a mászókat, és a terem biztonságát. Bármikor lehet hozzájuk fordulni, és mindig készségesen állnak vendégeink rendelkezésére.

- A mászótermekben dolgozó kollégáink rendelkeznek a szükséges végzettséggel, de elvárás a Testnevelési Egyetem sportmászó oktató és/vagy edzői minősítése. Több kollégánknak OKJ-s ipari alpinista képzettsége is van.

- Minden kollégánk életmentő vizsgával rendelkezik, aminek tudásanyagát rendszeresen frissítjük.

- Kizárólag piacvezető gyártók termékeivel dolgozunk, mint pl. Singing Rock, Tendon.

- A teremnek 60 millió forint értékű felelősségbiztosítása van, amelyet a Generali Biztosító nyújt.

- A mászóterem zártláncú kamerarendszerrel van felszerelve. Ezáltal a teremben minden eseményt rögzítünk, ami segít a rendkívüli események értékelésében, és azok tisztázásában.

Amit tőled kérünk:

A mászótermi balesetek szinte mindegyike a mászópár egyik tagjának figyelmetlensége miatt következik be.

Ezért kérjük, hogy tartsd be a szabályokat, fogadd el a jóindulatú szakmailag hozzáértő tanácsokat, figyelj magadra és a társadra, ezen felül, ha kapacitásod megengedi a körülötted állókra is.