Edzés és Oktatás

A MAG47-BEN TÖBB FAJTA EDZÉST TARTUNK, ÉS SZÁMOS OKTATÁSI FORMA ELÉRHETŐ

Kezdők / a terembe először látogatók:

Falmestereink minden látogató képzettségét ellenőrzik. Szükség esetén egy rövid oktatás keretében (15-30 perc) bemutatják a köteles (felső biztosításos) mászás során szükséges tudnivalókat. Addig maradnak és felügyelik a mászókat, amíg azok teljes biztonsággal képesek önállóan mászni.

Szervezett edzések:

Gyerek és felnőtt sport edzések:

Az edzéseket  gyerekeknek 6 éves kortól ajánljuk, felnőtteknek pedig 16-17 évestől. Az edzésekre hetente 2-3 alkalommal várjuk a résztvevőket, a gyerekek és felnőttek személyes adottságait, valamint egyéb elfoglaltságait figyelembe véve. Ugyanolyan örömmel és figyelemmel foglalkozunk azzal, aki „csak” érdeklődik a mászás iránt és „élménymászó”, mint azzal, aki versenysportoló szeretne lenni.

Az edzések a gyerekeknek hétköznaponként délutánonként 15.30 / 16 óra körül kezdődnek, a felnőtteknek 18.00-18.30 órától. Részletekért keresd a recepciót.

Nyugdíjas korúak:

A mászást soha nem késő elkezdeni, folytatni. Nem szokatlan a  mászósportban a 60-70 éves korosztály jelenléte sem. Ezen korosztályt elsősorban a délelőtti órákban várjuk, hogy a számukra megfelelő nehézségű utakat a saját ritmusukban mászhassák. 

Speciális edzések:

A sportmászások mellett speciális edzéseket is tartunk partnereink segítségével.

Ezek az edzések elsősorban olyan gyerekeknek szólnak, akik hiperaktívak, és/vagy egyéb figyelem zavaruk, összpontosítási problémájuk van.

Oktatások:

A fentiek mellett a MAG47 több egyéb szervezett oktatást kínál:

Falmászás kezdőknek: 

Ismerkedj meg a mászás alapjaival – egész napos tanfolyam

A tanfolyam egész napos (10-17 óráig), melyet a Testnevelési Egyetemen végzett oktatónk tart. A kurzuson megismerkedhetsz a mászófalak világával, bevezetünk az alap mászótechnikákba. Betekintést nyújtunk a mászás különböző ágazataiba, és elsajátíthatod a szakszerű biztosítás alapjait. A képzésen elméleti előadás keretében elkalauzolunk a sziklamászás világába is, megismerkedünk az ott használatos felszerelésekkel. Termünkben kipróbálhatod az ország egyetlen szabvány gyorsmászó falát. A kurzus minimum 4 jelentkező esetén indul el.

Tanfolyam díja: 15500 Ft, mely tartalmazza a mászáshoz szükséges eszközöket, és az adott napra a belépőt.

Amennyiben részt vennél a képzésen az info@mag47.hu-n tudsz jelentkezni:

 

Kifejezetten ereszkedésre specializált tanfolyam:

Ez egy 1 napos tanfolyam, ahol a részvevők 9-26 méter magasságból, különböző eszközökkel a teremben, a torony belső lépcsőházában, illetve annak külső homlokzatán ereszkednek.